Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάνι Μπετσίροβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του Σλοβένου γκαρντ, Λουτσιάνο Καπικιόνι (που εκπροσωπεί και τον Γιαβτόκας), βρέθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και συμφώνησε για λογαριασμό του πελάτη του που πιθανότατα θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με ετήσιες απολαβές που δεν θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ. "Θέλω να μείνω στη Βαλένθια", δηλώνει ο Αβντάλοβιτς.

Το νούμερο 46 των ντραφτ του 2003 από τους Ντένβερ Νάγγετς προορίζεται για να καλύψει το ένα από τα δύο κενά που δημιουργήθηκαν στην περιφέρεια των «πρασίνων» από τις αποχωρήσεις των Λάκοβιτς και Σπανούλη. Ο διεθνής άσος δεν αποτελούσε πρώτη επιλογή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ωστόσο ελλείψει επιλογών από την κοινοτική αγορά αναγκάστηκε να πει το «ναι».

Επόμενο μέλημα είναι η απόκτηση του δεύτερου γκαρντ, που θα προέρχεται από την αμερικανική αγορά και θα είναι πιο ακριβός. Ο Τζανέρο Πάργκο ήταν ο πρώτος στόχος, ωστόσο η προσπάθεια απόκτησής του συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες. Ο πόιντ γκαρντ των Μπουλς θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να βρει κάτι καλό από το ΝΒΑ και δεν πρόκειται να εξετάσει την περίπτωση του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ήδη οι «πράσινοι» έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση. Ο λόγος για τον Ουίλ Μπάινουμ, τον ύψους 1,83μ. άσο που πέρυσι ως ρούκι πέρασε τη μισή χρονιά στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (NBDL). Στους «πολεμιστές» είχε 3,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 15 αγώνες, ωστόσο στο NBDL είχε 24 πόντους ανά αγώνα. Πάντως ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τάου Κεράμικα.

Μπελινέλι: «Με πλησίασε ο Παναθηναϊκός»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μάρκο Μπελινέλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa». «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Στην Μπολόνια, και η ομάδα και οι φίλαθλοι, μου φέρονταν πάντα με τον καλύτερο τρόπο», υποστήριξε, ο 20χρονος γκαρντ, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την πιθανότητα να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον: «Στην Ισπανία δεν θα πήγαινα, αν και το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Με έχουν πλησιάσει επίσης ο Παναθηναϊκός και η Ταουγκρές. Αλλά, αν φύγω, θα πάω στη Ρόμα», τόνισε. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η μετακίνηση του Μπελινέλι στη Ρόμα θεωρείται θέμα ωρών ή ημερών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός