"Μήλον της έριδος" αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Λευκωσίας, για δύο ελληνικούς συλλόγους.


Ο Νιγηριανός Σένζο Μόγιο αποτελεί μετεγγραφικό στόχο της Χαλκηδόνας, η οποία έχει κάνει επίσημη πρόταση στους "μαυροπράσινους", που κυμαίνεται μεταξύ 100.000 και 110.000 ευρώ. Οι διοικούντες το σύλλογο της Λευκωσίας παρουσιάζονται ικανοποιημένοι από την πρόταση της ελληνικής ομάδας και αναμένεται σύντομα ο Μόγιο να μεταβεί στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις.
Επίσης, ο Εργοτέλης ενδιαφέρεται έντονα για τον Αρμένιο διεθνή άσο Ρόμικ Χατζατριάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική πρόταση του Εργοτέλη δεν ικανοποίησε οικονομικά την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, μετά το τριήμερο ρεπό για τη γιορτή των Χριστουγέννων οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν". Στις προπονήσεις αναμενόταν να μπουν οι Ζντένεκ Βαλνόχα, Γιώργος Πεγκλής και Δήμος Χαριστέας που από την περασμένη Τρίτη, βρίσκονταν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους τους, όπου πέρασαν οικογενειακά τις γιορτές των Χριστουγέννων.


Επιμέλεια: Τρύφωνας Μαντάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube