Υψηλό κίνητρο και διάθεση για να τα δώσουν όλα έχουν στον ΠΑΟΚ εν όψει της πρώτης κόντρας με την Ουντινέζε.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής του «Δικέφαλου του Βορρά», ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε τη δυναμικότητα των Ιταλών παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουν, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλή εμφάνιση και όχι και αποτέλεσμα στο «Φρίουλι» την Πέμπτη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο διεθνής επιθετικός:

Για την πρόκριση επί της Ουντινέζε το 2000: «Εχουν περάσει πολλά χρόνια, θα συναντηθούμε ξανά με την Ουντινέζε, αλλά είναι δύο διαφορετικά και δύσκολα παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί: «Είναι σημαντικό ότι απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της Ουντινέζε (Ντι Νατάλε). Όμως είναι μια καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της και θα προσπαθήσει να νικήσει. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Δεν έχει τυχαίους παίκτες. Είναι δύσκολο να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αήττητο έντεκα αγώνων στο Europa League: «Δεν το ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε το αήττητο. Πάμε στην Ιταλία για να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε καλά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Και μόνο που παίζεις με μια ομάδα όπως η Ουντινέζε, ομάδα που αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα, είναι ένα κίνητρο για μας. Επίσης είμαστε στη φάση των «32» και θέλουμε την πρόκριση».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε (ως δικαιολογία) αυτό γιατί μας επηρεάζει ψυχολογικά».

* Στην ίδια πτήση βρίσκονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο συνεργάτης του, Παντελής Κωνσταντινίδης (αμφότεροι συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους), ο Γιώργος Σαχπατζίδης μαζί με τους γιου του (Δημήτρη και Γιώργο) που έχουν ενεργό ρόλο πλέον στη διοίκηση. Ενώ από πλευράς παικτών τη συμπαράσταση των οικογενειών τους θα έχουν οι Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.