Ο Κολοσσός εμφανίστηκε πολύ δυνατός στο πρώτο μέρος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον κόντραρε στη ίσα, όμως δεν άντεξε στο β΄ημίχρονο και αυτό οφείλεται στην κούραση των παικτών, όπως ανέφερε ο κόουτς των «θαλασσί», Βασίλης Φραγκιάς. Πάντως ο Έλληνας τεχνικός ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών του που έδωσαν στο παρκέ τον καλύτερός του εαυτό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι τα μεγέθη διαφέρουν. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά κάποια στιγμή επήλθε κούραση. Ο Ολυμπιακός στο γ’ δεκάλεπτο βρήκε ρυθμό, έτρεξε, άνοιξε το παιχνίδι και εμείς αυτό δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε πολύ μικρότερο αριθμό παικτών. Για να μην τρελαθούμε, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι πολύ μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες», είπε ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί ενώ ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο σκορ, το παλέψαμε και μειώσαμε τη διαφορά. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ο Χόπσον έβαζε το καλάθι και η διαφορά έπεφτε στους έξι πόντους. Από τα παιδιά δεν μπορώ να έχω παράπονο. Τα παιδιά μπήκαν στο παρκέ και ‘’σκοτώθηκαν’’. Εμείς σε 10 μέρες παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα. Εύχομαι στον κόουτς ό,τι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ να πάει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο φάιναλ-φορ. Εμείς βάζουμε τα κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κομποδιέτας, σχολίασε: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ρόδου, που ήρθε στο γήπεδο. Ελπίζω να ανταμείφθηκε με το θέαμα. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθήσαμε στο α’ ημίχρονο, πιέσαμε και κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τον Ολυμπιακό. Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβαλε τα σουτ και πήρε δίκαια τη νίκη. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Εύχομαι στον Ολυμπιακό τα καλύτερα στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς περιμένουμε να έχουμε μαζί μας και τον Γιώργο Καλαϊτζή από το επόμενο παιχνίδι, να επιστρέψει υγιής και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τη μαύρη φανέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω Μαρκόπουλου ο ΠΑΟΚ

«Η ΑΕΚ κέρδισε τις εντυπώσεις - Ο Μοντέρο έδειξε τον λόγο που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο των Ζέρβα-Ρομπόλη

Παναθηναϊκός AKTOR-ΠΑΟΚ: Οι 12άδες του 2ου ημιτελικού του Stoiximan Super Cup

Ερτέλ-Φουρνιέ το… γαλλικό τετ-α-τετ και τα αυτόγραφα του Μπαρτζώκα μετά τον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν είχαν σοβαρότητα κάποιοι παίκτες»

Tα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan Super Cup

Βεζένκοφ: «Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα για τον τελικό» - Τι είπε για τον Σούλη Μαρκόπουλο

Σάκοτα: «Είμαστε πίσω σε ρυθμό - Δεν βγάζουμε συμπεράσματα, αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Με Τηγάνη, Τσιμπούρη και Πιτσίλκα ο δεύτερος ημιτελικός

Τσαλμπούρης: «Παρά την ήττα μπορούμε να κρατήσουμε πράγματα - Στην ΑΕΚ νιώθω ότι είμαι κάπου που ανήκω»