Σε ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών αφιερώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των δύο προπονήσεων που έγιναν την Τετάρτη στον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη στην αίθουσα του γυμναστηρίου. Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα.

Στο πρώτο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν πολλά σπριντ, σέντρες και σουτ στους τερματοφύλακες. Στο δεύτερο, ο Νίκος Αναστόπουλος αρχικά χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες.

Στην προαναφερόμενη άσκηση, ο «μουστάκιας» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να έχουν γρήγορη κίνηση. Στη συνέχεια, έπαιξαν δίτερμα με τερματοφύλακες με περιοριστικούς όρους.

Στο δίτερμα σκόραραν οι Ουκάρ (2) και Μπούρμπος.

Ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη έκαναν οι Βεζυρίδης, Σαχσανίδης και Ξενοδόχοφ.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση που θα γίνει στις 15:30 στο αθλητικό κέντρο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Η απαίτηση Αλγκουαθίλ από τα χαφ, η δουλειά του Μπέιλι και τα μεταγραφικά δεδομένα

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

TAGS: ΟΦΗ