Στην… «τσίτα» είναι οι φίλοι του Παναιτωλικού μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές. Περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο κατά την άφιξη των «καναρινιών» στο Αγρίνιο για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές και να τους τα «ψάλουν» με τους Χαριστέα και Θεοδωρίδη να έχουν την… τιμητική τους.

Μάλιστα, από τον πρώτο ζητούσαν να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ τον δεύτερο τον αποδοκίμασαν έντονα. Η αγωνιστική εικόνα του Παναιτωλικού σε συνάρτηση με την συγκομιδή των βαθμών αλλά και την βαθμολογική θέση της ομάδας ήταν εκείνα που οδήγησαν τους φίλους των Αγρινιωτών να αντιδράσουν έτσι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Λεμονής και ο φυσικός αρχηγός, Μάκης Μπελεβώνης ήταν εκείνοι που λειτούργησαν πυροσβεστικά και ζήτησαν να επικρατήσει ηρεμία γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα ενώ τόνισαν πως για να έχει ουσία αυτή η προσπάθεια χρειάζονται την στήριξη τους στα επόμενα ματς, με πρώτο εκείνο της Κυριακής κόντρα και πάλι στον Λεβαδειακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός η μοναδική ομάδα που έχει κοντράρει τόσο πολύ την Άρσεναλ…»

Ο Παναιτωλικός ευχήθηκε στον ΟΦΗ: «Ένας αιώνας ιστορίας, ο σεβασμός οδηγός για το μέλλον»

Κούδας, Βιεϊρίνια, Τουρσουνίδης και άλλοι: Η επιτροπή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Τσανάκας: «Τα καλά νέα για Ολυμπιακό από Champions League και Άγιαξ»

Ολυμπιακός: Με ψυχολογία από την Αστάνα και το βλέμμα ήδη στο δύσκολο τεστ με τον Άρη

Χαμός στο Ηράκλειο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΟΦΗ!

Τσανάκας: «Η ανάγνωση του προγράμματος, η κατάσταση Λεβερκούζεν-Άγιαξ και οι αλλαγές με Άρη»

Ροντινέι: «Έκλεισα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, είμαι ένας από σας: Ένας πολεμιστής του Πειραιά»

Το «αντίο» του Τζαβέλλα: «Εύχομαι καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό»

Τζούρισιτς για τις 100 εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό: «Αυτή η ομάδα σημαίνει τα πάντα για μένα»