Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για τους εμπλεκόμενους στο αποκαλούμενο «συνδικάτο του εγκλήματος», με επίκεντρο της δράσης του την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 20 άτομα, επτά από τους οποίους κατηγορούνται για την απαγωγή του εφοπλιστή, που συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2009.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, ο ιθύνων νους που σχεδίασε και οργάνωσε την απαγωγή είναι ο Παναγιώτης Βλαστός.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγωγή Παναγόπουλου είχε σημειωθεί στις 12 Ιανουαρίου του 2009, στο Καβούρι. Ο εφοπλιστής αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από 13 ημέρες κράτησης.

Μεγάλο ζητούμενο για τις διωκτικές Αρχές αποτελεί μέχρι και σήμερα ο εντοπισμός των λύτρων, περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πήραν οι απαγωγείς για την απελευθέρωση του εφοπλιστή.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δίκη για τη δολοφονία Λυγγερίδη - Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα του: «Ήθελαν να σκοτώσουν»

Από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας τρεις από τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ: Ήταν 25, 27 και 30 ετών

Θανατηφόρο δυστύχημα με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Χαμός στην εξεταστική: «Συμπλεγματικά υποκείμενα» αποκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ η Κωνσταντοπούλου

Γεωργιάδης: Έτοιμη μέχρι το καλοκαίρι εφαρμογή μόνο για τους ογκολογικούς ασθενείς

Την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ έως το 2027 ζητά ο Ζελένσκι

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η διαρροή προπανίου πιθανή εκδοχή για τη φονική έκρηξη - Σε έξελιξη οι έρευνες

Σλάι Ντάνμπαρ: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός ντράμερ που άλλαξε τη ρέγκε

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ευλογιά: «Όχι» σε εμβολιασμό, «ναι» σε εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας

Αυστραλία: Ο καύσωνας πυροδοτεί πυρκαγιές - Η πιο ζεστή μέρα των τελευταίων 17 ετών στη Μελβούρνη