Το… θαύμα δεν έγινε και ο Σεμπαστιάν Λέτο έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (17:15). Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνεται καλύτερα, αλλά η επιστροφή του στη δράση μετατίθεται για το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Σήμερα έκανε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θεραπεία.

Αναβολή παίρνει και η επανεμφάνιση του Νίνη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το Σεπτέμβριο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι 100% υγιής, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που μέσα στην εβδομάδα τον δοκίμασε ακόμη και με τους βασικούς, έκρινε πως ακόμη δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Στην Αθήνα θα παραμείνουν επίσης οι τραυματίες Κουίνσι, Ρούντολφ, Μπουμσόνγκ, όπως επίσης και ο ανέτοιμος μετά την αποχή του λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Άφρικα Καντέ, αλλά και ο τιμωρημένος Ζέκα με τον Κοτσόλη. Οι Ταμπάκης, Λαγός και Φουρλάνος θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ-20.

Όλα δείχνουν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τους Καρνέζη, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Σπυρόπουλος, Μαρίνο, Βιτόλο, Σιμάο, Κατσουράνη ή Καραγκούνη, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

Ανανέωσε με Χουτεσιώτη μέχρι το 2028 ο Ατρόμητος