Ο Μπρούνο Τσιρίλο, από τους «στυλοβάτες» του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ουντινέζε, επέμεινε -όπως έλεγε και πριν το χθεσινό 0-0 στο «Φρίουλι»- πως οι πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Europa League παραμένουν μοιρασμένες.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να τονίσει πως προτεραιότητα αποτελεί η νίκη στο ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα, στο οποίο δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα.

Και για τις δυο περιπτώσεις, πάντως εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ιταλός στόπερ στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Ουντινέζε και τη ρεβάνς της Τούμπας: «Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που πήραμε. Οι πιθανότητες παραμένουν 50-50. Αυτό έλεγα και πριν αυτό θα πω και σήμερα. Είναι ένας τελικός και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Είναι το όνειρό μας να προχωρήσουμε. Θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε να είναι αρκετό για να προκριθούμε».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αρη: «Ξέρω πολύ καλά ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και τους φιλάθλους. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για τη νίκη. Μετά θα προσπαθήσουμε σε 2-3 μέρες να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να στραφούμε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Η αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για ιδιαίτερο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε όλη την ενέργεια μας να δώσουμε το 100% και κάτι παραπάνω. Θέλω να ελπίζω και θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι.

Πρέπει να υπάρχει πολύ πάθος και μεγάλη καρδιά. Πρέπει να παίξουμε καλά. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά την φετινή σεζόν και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Ελπίζω σε κάτι καλό στα παιχνίδια που ακολουθούν. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας, παντού να παίζουμε για τη νίκη και να δίνουμε τα πάντα για τους φιλάθλους. Κανένα από αυτά τα ματς δεν θα είναι εύκολο, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.