Πέντε μήνες και πλέον από την τελευταία του εμφάνιση με τα γάντια του Άρη σε επίσημο παιχνίδι, ο Μιχάλης Σηφάκης επιστρέφει, αφού ο Μανουέλ Μασάδο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Στη 18άδα και ο Χαβιέ Ούμπιντες που είχε ξεκαθαρίσει ότι θα «σφίξει τα δόντια» για να δηλώσει «παρών» σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.
Εκτός έμειναν μόνο οι ανέτοιμοι Τόχα και Παπαστεριανός, που ούτως ή άλλως στην παρούσα φάση δεν υπολογίζονταν για το αρχικό σχήμα.
Αναλυτικά, η αποστολή: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ούμπiντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Πρίττας.
Η τελευταία προπόνηση των «κίτρινων» στο Ρύσιο έγινε παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Θανάση Αθανασιάδη, ο οποίος δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, αλλά για ακόμη μία φορά έδειξε ότι είναι κοντά τους.