Οι… 100 συνεχόμενες νίκες είναι πλέον ο στόχος του Αθηναϊκού, μετά τις 91 που πέτυχε κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες, όπως δήλωσε η Όλγα Χατζηνικολάου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
Ωστόσο, η Ελληνίδα φόργουορντ τόνισε πως θα επιθυμούσε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο τη συγκεκριμένη μέρα, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της για το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα είπε η Όλγα Χατζηνικολάου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για το σερί των 91 νικών: «Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και γενικά πολύ σημαντικό για το ελληνικό γυναικείο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ χαρούμενη. Μου αρέσει που έδωσα χαρά στον πρόεδρο τον κ. Χαρδαλιά. Ο πρόεδρος έχει κάνει πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, για την ομάδα».
Για τον κόσμο που είχε στο γήπεδο την ημέρα του ρεκόρ: «Δυστυχώς στην Ελλάδα μας θυμούνται όταν κάτι συμβαίνει. Είχε κόσμο, αλλά είχε περισσότερους φωτογράφους απ’ ότι φιλάθλους. Γενικά ήταν ωραία η ατμόσφαιρα, απλά θα ήταν καλύτερα εάν είχε λίγο περισσότερο κόσμο».
Για το αν υπήρξαν παιχνίδια στα οποία φοβόντουσαν πως θα «σπάσει» το σερί των νικών: «Ναι. Πέρυσι υπήρξαν αρκετά. Αλλά πιστεύω πως το θέλαμε και το προκαλούσαμε, έτσι για να έχει σασπένς. Από τα αποδυτήρια τα λέγαμε αυτά. Για να είμαι ειλικρινής υπήρξαν δύσκολα παιχνίδι με Εσπερίδες και Παναθηναϊκό».
Για το τι εύχεται για τη συνέχεια του Αθηναϊκού: «Να τα εκατοστίσουμε! Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως δεν έχει ταβάνι, αλλά εμείς δεν κουραζόμαστε να κερδίζουμε. Από εμάς εξαρτάται. Μακάρι να τα χιλιάσουμε… Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ειδικά φέτος που παραπαίει το πρωτάθλημα, όπου βλέπουμε ομάδες να φεύγουν ή να διαλύονται. Εμείς, δεν το βιώνουμε απόλυτα γιατί ο Αθηναϊκός είναι από τις ομάδες που συνεχίζουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Φυσικά μας λυπεί το γεγονός αυτό, γιατί μπορεί να μην υπάρχει γυναικείο πρωτάθλημα από του χρόνου και να αναγκαστούμε να φύγουμε όλες».