Αγανακτισμένος από την απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να δώσει πέναλτι στη φάση του Δημούτσου εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του. Παράλληλα εξήρε την ποιότητα της ομάδας του και κυρίως την διάρκεια που έχει στο παιχνίδι της.

«Ξέραμε από πριν βλέποντας το χτεσινό αποτέλεσμα της Ξάνθης που θεωρούσαμε ότι ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για εμάς αφού η Ξάνθη είναι ο βασικός αντίπαλος για τα πλέι οφ έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι στα Γιάννινα. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε σχεδόν άψογα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε φάσεις και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Νομίζω ότι οι παίκτες μου πρέπει να ανεβάσουν τον πήχη και να διεκδικήσουμε την 3η θέση και όχι να μπούμε στην πεντάδα. Η εφευρετικότητα του πέναλτι είναι η πιο ξεφτίλα που είδα. Και από το πουθενά το ματς έγινε ντέρμπι».

Σε ερώτηση αν υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Σκόνδρα ο Δώνης απάντησε εκνευρισμένος: «Δεν υπάρχει πέναλτι με το Σκόνδρα και μη με εκνευρίζεται. Πάμε σε άλλη ερώτηση».

Σε άλλη ερώτηση αν θεωρεί τον Ατρόμητο καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ σημείωσε: «Δεν το θέτω αν είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα μετρά η διάρκεια και το κομμάτι αυτό είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιαννιώτας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κλειστά χαρτιά από Γρηγορίου ενόψει του ντεμπούτου του στον Άρη - Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Παναθηναϊκό

Μπενίτεθ: «Περιμένουμε έναν Άρη σκληρό, συμπαγή και δύσκολο να τον νικήσεις - Ο νέος τεχνικός θα δώσει έξτρα κίνητρο»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την ΑΕΛ Νοvibet

Με Ελ Κααμπί-Ταρέμι αλλά χωρίς Ορτέγκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Εξαντλήθηκαν και τα επιπλέον εισιτήρια για το Βόλος - ΑΕΚ

Mε Σισοκό η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη, εκτός ο Ίνγκασον για λόγους αποφόρτισης - Η διάγνωση για Σιώπη

Την Τρίτη (3/3) το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Βουτσαρά

Αθανασίου: «Σπουδαία πρόκριση για Παναθηναϊκό, αλλά προέχουν 3 ''τελικοί'' στην Ελλάδα - Πολλές αλλαγές κόντρα σε Άρη»

Τσακίρης: «Να συνδυαστεί με νίκη η μεγάλη εκδρομή των οπαδών της ΑΕΚ στον Βόλο - Η 11άδα της Ένωσης»