Ο Φώτης Σαχαρίδης είναι ο νέος πρόεδρος των Πελαργών, του συνδέσμου φιλάθλων της εθνικής μπάσκετ. Μετά τις εκλογές τα μέλη του συνδέσμου συνεδρίασαν και εξέλεξαν τον αντικαταστάτη του Θάνου Μηλούση, ο οποίος παραμένει ως απλό μέλος.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε: «Θέλοντας να υποστηρίξω έμπρακτα το μήνυμα της ανανέωσης και της ουσιαστικής προσφοράς όλων από την αρχή της θητείας του νέου ΔΣ, προτείνω συνειδητά για νέο Πρόεδρο των Πελαργών τον Φώτη Σαχαρίδη. Έναν άνθρωπο που ζει για το μπάσκετ, προσφέρει ανιδιοτελώς στους Πελαργούς από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής τους το 2005, έναν Πελαργό που αξίζει και μπορεί να τα καταφέρει στη θέση αυτή. Προσωπικά, και μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια διοικητικής προσφοράς στο Σύνδεσμο από τη θέση του επικεφαλής, δεσμεύομαι απέναντι σε όλους να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το δύσκολο έργο του νέου ΔΣ ως απλό Μέλος του.»

Ο Φώτης Σαχαρίδης αποδέχτηκε την παραπάνω πρόταση και με ομόφωνη απόφαση των Μελών του ΔΣ ανακηρύχτηκε Πρόεδρος των Πελαργών. Στη συνέχεια, με δική του πρόσκληση, τα μέλη του νέου ΔΣ συνεδρίασαν με αποκλειστικό θέμα τη στελέχωση των υπολοίπων διοικητικών θέσεών του. Ολοκληρωμένα, η νέα σύνθεση του ΔΣ των Πελαργών με τριετή θητεία διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Σαχαρίδης Φώτης
Αντιπρόεδρος: Χάψας Νίκος
Γραμματέας: Ράσκου Μαριέττα
Ταμίας: Θρασκιάς Γιώργος
Μέλος: Μηλούσης Θάνος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube