Ο Νίκος Γεωργέας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τη Δευτέρα μειώνοντας κατά έναν τους πονοκεφάλους του Νίκου Κωστένογλου.

Ο 35χρονος άσος ήταν εκτός δράσης από τις 29 Ιανουαρίου μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Παναγιώτης Λαγός και Γρηγόρης Μάκος, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Ισλανδός μέσος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και σταδιακά μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Πάντως θα χρειαστούν ακόμη αρκετές εβδομάδες για να προπονηθεί κανονικά και δύσκολα θα προλάβει να παίξει ξανά φέτος, τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Επιχειρεί να τελειώσει μέσα στη βδομάδα μία από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις η ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

«Mισό λεπτό, ρε παιδιά, βλέπω τον Ζέλικο»: Eπικό βίντεο του Παναθηναϊκού με Τσάπρα και παρουσίαση Ομπράντοβιτς!

TAGS: A.E.K.