Ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ΟΦΗ και Πανσερραϊκός, στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί διψούν για διάκριση, την διοργάνωση την έχουν πάρει πολύ σοβαρά και, γιατί όχι, βλέπουν ακόμα και τελικό. Από την άλλη, τα «λιοντάρια» είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Football League στον θεσμό και επιθυμούν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη.

ΟΦΗ:

Η κλήρωση «έκλεισε» το μάτι στον ΟΦΗ, φέρνοντας τον Πανσερραϊκό στον δρόμο του προς τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα τα πάει πολύ καλά και βλέπει play-off αλλά οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να πάνε όσο ψηλότερα μπορούν σε κάθε διοργάνωση.

Ονειρεύονται ακόμα και τελικό αφού νιώθουν δυνατοί. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη ετοιμάσει τα σχέδια του για το ματς και σε αυτά δεν υπάρχουν οι Μάντζιος και Μπόντορ αφού θέλει να τους προφυλάξει ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Η διάταξη 4-3-3 δεν αλλάζει με τίποτα για τον «Αναστό». Ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα τοποθετηθεί ο Μπούρμπος, αριστερά ο Βάντο και στα στόπερ οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Κάλαϊτζιτς , έχοντας μπροστά τους τον Ζόρντι Λόπεθ σε ρόλο οργανωτή, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Καμπάνταη στην κορυφή, Σίσιτς δεξιά και Παπουλή αριστερά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Νύκταρης, Παπουλής, Πίτσος, Ταυλαρίδης.


Πανσερραϊκός:

Έχει «ξεπαστρέψει» ήδη δύο ομάδες της Super League, Εργοτέλη και Ξάνθη. Θέλει να κάνει το ίδιο και με τον ΟΦΗ. Αν και στο πρωτάθλημα, τα «λιοντάρια» δεν πάνε και τόσο καλά, παλεύοντας στην μέση της βαθμολογίας της Football League, στο Κύπελλο κάνουν εκπληκτική πορεία.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλους για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά και στην αποστολή έχει συμπεριλάβει και τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ, Κώστα Κιάσσο, αλλά και τα τελευταία μεταγραφικά του αποκτήματα, Παρασκευαϊδη και Σιάκκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Τριανταφύλλου Κώστας, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Κιάσσος, Βουτσιάς, Μιλένκοβιτς, Παρασκευαΐδης, Τσαούσης, Σιάκκας, Στεφανίδης, Παντελιάδης, Καρατζάς, Ανάκογλου, Γκούρτσας, Τάντιτς, Ντιόγκο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δελφάκης από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε εισιτήρια ο ΟΦΗ για τη ρεβάνς των ημιτελικών στη Βοιωτία - Τι απάντησε ο Λεβαδειακός

Αθανασίου: «Δεν είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι στο χορτάρι για τον Παναθηναϊκό - Το ματς τελείωσε στο 71'…»

Δεσύλλας: «Οφείλει να το παλέψει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός - Συνεχίζει να μην δείχνει βελτίωση»

Τσορμπατζόγλου: «Η εικόνα του ΠΑΟΚ δίνει όραμα, δεν εκπλήσσει που μπορεί και χωρίς τον Κωνσταντέλια»

Πέλκας: «Είμαστε οικογένεια και μια ομάδα που βγάζει πολύ θέληση και πάθος»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

Μπενίτεθ: «Ένα γκολ στη ρεβάνς μπορεί να αλλάξει τα πάντα - Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε»

Λουτσέσκου: «Απαγορεύεται να σκεφτούμε πως έχουμε πάρει ήδη την πρόκριση» - Τι είπε για Χόρχε Σάντσες

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων - Στον δρόμο της καθολικής αναγνώρισης ο ΠΑΟΚ»

Γιακουμάκης: «Πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν και συνεχίζουμε»