Αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται στα αποδυτήρια στα Σπάτα και εξετάζουν το ενδεχόμενο να απέχουν από την σημερινή προπόνηση.

Οι παίκτες της «Ένωσης» αρνούνται να βγουν για προπόνηση, όμως ο Νίκος Κωστένογλου τους έχει μαζέψει στα αποδυτήρια και τους μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα.

Άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο (το εξ αναβολής ματς με τον ΟΦΗ) και δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο να εξελιχθεί έτσι η προετοιμασία της ομάδας για τον 42χρονο προπονητή.

Πάντως, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να απέχουν από τη σημερινή προπόνηση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «αφυπνίσουν» τους μετόχους της ΠΑΕ.

Εντός της ημέρας, μάλιστα, απομένουν οι απαντήσεις των υπόλοιπων παικτών στον διακανονισμό που έχει προτείνει η διοίκηση για τα οφειλόμενα.

«Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στους μετόχους και να τους ταρακουνήσουμε», ειπώθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Υψηλά επίπεδα ετοιμότητας από την ΑΕΚ, άμεση η προσαρμογή Μάγερ»: Το σχόλιο Τζαλίδη από την Ολλανδία

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βινίσιους

Τα highlights της φιλικής τριάρας της ΑΕΚ απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν

Κετσετζόγλου: «Δείχνει έτοιμη για τα επίσημα η ΑΕΚ - Βελτιωμένη η συνεργασία Γιόβιτς-Βάργκα, βοηθούν Κάιρινεν-Μάγερ»

Τσακίρης: «Σημαντική η αγωνιστική ετοιμότητα της ΑΕΚ-Η κεντρική ιδέα αυτού που θέλει ο Νίκολιτς αποτυπώθηκε στο χορτάρι»

Νίκολιτς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος - Τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, σκεφτόμαστε μόνο τον ΟΦΗ»

AEK με γκάζια και με Πήλιο... σκόρερ, «καθάρισε» τη Σιντ Τρούιντεν και φουλάρει για τις επίσημες προκλήσεις!

Με Athens Kallithea η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ πριν το Superbet Super Cup

Θερμή αγκαλιά του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ζίνι στο περιθώριο του φιλικού της ΑΕΚ

Γκαζωμένη ΑΕΚ, σκόραρε και ο Γιόβιτς για το 3-0 του ημιχρόνου

TAGS: A.E.K.