Ξεκάθαρο μήνυμα -που άκουσε ο Τάκης Κανελλόπουλος, αλλά προορίζεται για όλους τους μετόχους του 2004- απηύθυναν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία όσων συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας του, ο «Τιτάνας» δεσμεύθηκε ξανά πως θα συνδράμει οικονομικά.

Του κατέστη σαφές, ωστόσο, πως «τα λόγια πρέπει να τελειώνουν» και πως μέχρι να σωθεί η ΑΕΚ, οι πιέσεις -προς όλους- από τον κόσμο θα εντείνονται.

Στη συνάντηση που έγινε σε ήρεμο κλίμα (μετά και την ειρηνική συγκέντρωση των οπαδών έξω από τα γραφεία της «Τιτάν» στα Πατήσια) ο Κανελλόπουλος τόνισε στους οπαδούς ότι «η παρέα του 2004 έχει διαλυθεί από το 2008». Παρόλο, λοιπόν που -όπως ανέφερε- από το 2009 που αποχώρησε ο ίδιος έχουν χαθεί εκατομμύρια ευρώ, εμφανίστηκε εκ νέου διατεθειμένος να συνδράμει με μια προϋπόθεση: «Να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο».

Μετά απ’ όσα τους είπε, πάντως (και που αλήθεια είναι ότι δεν προσέφεραν κάποιο λόγο αυξημένης αισιοδοξίας) οι οπαδοί παρέμειναν τουλάχιστον επιφυλακτικοί. Αφού ξεκαθάρισαν, λοιπόν, ότι πλέον δεν μπορούν να ακούν λόγια, τόνισαν χαρακτηριστικά πως «μέχρι να σωθεί η ΑΕΚ, θα μας βρίσκετε όλοι μπροστά σας. Ακόμα και ο Νοτιάς…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού

Αναστασίου: «Ίσως πρέπει να πάω ξανά στο σχολείο και να μάθω να μετράω μέχρι το πέντε, γιατί μάλλον δεν ξέρω...»

TAGS: A.E.K.