Το εγκώμιο του Ρόι Κάρολ έπλεξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν Καζάν (1-0).

Αναφορικά με το που μπορούν να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Europa League, ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως η πρόκριση στον επόμενο γύρο, κόντρα στη Μέταλιστ, θα έρθει μόνο με τη στήριξη του κόσμου.

«Η αλήθεια είναι ότι η απόδοσή του ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα και έκανε μια απόκρουση στο τέλος εντυπωσιακή. Στη Ρωσία έπιασε το πέναλτι. Όλος ο κόσμος φώναξε το όνομά του και του ανταπέδωσε. Είμαστε χαρούμενοι για την απόδοσή του και την πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος –όπως ήταν φυσικό- αναφέρθηκε στον Ρόι Κάρολ.

Τέλος, για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League είπε: «Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα στον επόμενο γύρο. Ελπίζουμε με την στήριξη του κόσμου να μπορέσουμε τα πάμε καλά. Να είναι όλοι οι παίκτες καλά και να μπορούν να βοηθήσουν και να πάρουμε μια ακόμα πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»