Την επιθυμία να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε ο Ηλίας Σολάκης. Την περσινή σεζόν ο 38χρονος επιθετικός είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, και αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο. Φέτος ελπίζει να πάρει «ρεβανς» μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Λογικό είναι να έχω απωθημένο τη συμμετοχή στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατορθώσαμε να προκριθούμε στα ημιτελικά και πάλι με μία ομάδα που δεν είναι το μεγάλο όνομα και η οποία ξεκίνησε με το αριστερό τη φετινή σεζόν», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Σαφώς και είναι πλεονέκτημα να έχεις τη ρεβάνς στην έδρα σου, αλλά έτσι έγινε και πέρυσι και μάλιστα είχαμε σκοράρει εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι. Με τον Ολυμπιακό Βόλου το θέλαμε τόσο πολύ που πιεστήκαμε ψυχολογικά και αυτό λειτούργησε αρνητικά, αν και όλοι μας θεωρούσαν φαβορί».

Την περσινή σεζόν ο Σολάκης είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, και αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο. Φέτος ελπίζει να πάρει «ρεβανς» μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου έχει συμπαίκτες του ξανά τους Μάριο Μπρέσκα και Λεάντρο Αλβάρες: «Εννοείται πως μας θυμίζει πολλά αυτό που ζούμε τώρα. Απλά φέτος ελπίζουμε να είναι η σειρά μας να πάμε στον τελικό».

Καταλήγοντας, ο επιθετικός του Αστέρα μίλησε για το γκολ που πέτυχε επί της Κέρκυρας: «Και εγώ σήκωσα το χέρι γιατί ήταν καθαρό το πέναλτι, αλλά είδα πως ο διαιτητής δεν είχε πρόθεση να το δώσει και συνέχισα τη φάση. Οπότε είπα μέσα μου, ακόμα και να σφυρίξει, για να είμαστε σίγουροι να προσπαθήσω να σκοράρω και ας μη μετρήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο