Με ανακοίνωση τοποθετήθηκαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Άρη, οι οποίοι εξηγούν τους λόγους της αποχής τους από τις προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Ταυτόχρονα, οι καλαθοσφαιριστές του Άρη ξεκαθάρισαν ότι επιστρέφουν στη δράση, γιατί σέβονται την ιστορία και τον κόσμο του συλλόγου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές από τη διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τη χθεσινή συνάντηση που κάναμε με τον κ. Δαμιανίδη, αποφασίσαμε να σταματήσουμε την απεργία και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις παρότι δεν πήραμε τις απαντήσεις που περιμέναμε. Θα θέλαμε όμως να εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση τις τελευταίες ημέρες και απείχαμε από τις προπονήσεις.Υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές της φετινής χρονιάς και γενικά επικρατεί κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας λόγω της αδυναμίας του προέδρου της ομάδας κ. Δαμιανίδη να μας εκχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όπως μας είχε υποσχεθεί στις τελευταίες συναντήσεις που κάναμε.

Επίσης υπάρχουν παίκτες που έχουν λαμβάνειν ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα του περσινού συμβολαίου, για τα οποία δεν πήραν καμία απάντηση παρά μόνο ο πρόεδρος της ομάδας τους παρέπεμψε στους μετόχους και στη νέα διοίκηση (;;;) που θα συσταθεί το καλοκαίρι.Έχοντας πλήρη συνείδηση σε ποια ομάδα παίζουμε και με κάθε σεβασμό στην ιστορία και τον κόσμο της, δίνουμε την υπόσχεση πως παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πετύχει η ομάδα τον εναπομείναντα στόχο της».

Βαγγέλης Νερατζιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η ΑΕΚ κέρδισε τις εντυπώσεις - Ο Μοντέρο έδειξε τον λόγο που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο των Ζέρβα-Ρομπόλη

Παναθηναϊκός AKTOR-ΠΑΟΚ: Οι 12άδες του 2ου ημιτελικού του Stoiximan Super Cup

Ερτέλ-Φουρνιέ το… γαλλικό τετ-α-τετ και τα αυτόγραφα του Μπαρτζώκα μετά τον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν είχαν σοβαρότητα κάποιοι παίκτες»

Tα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan Super Cup

Βεζένκοφ: «Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα για τον τελικό» - Τι είπε για τον Σούλη Μαρκόπουλο

Σάκοτα: «Είμαστε πίσω σε ρυθμό - Δεν βγάζουμε συμπεράσματα, αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Με Τηγάνη, Τσιμπούρη και Πιτσίλκα ο δεύτερος ημιτελικός

Τσαλμπούρης: «Παρά την ήττα μπορούμε να κρατήσουμε πράγματα - Στην ΑΕΚ νιώθω ότι είμαι κάπου που ανήκω»

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ