Άμεση -και με ειρωνική διάθεση- ήταν η απάντηση του επίσημου Παναθηναϊκού στους κύκλους του Ολυμπιακού. «Οι κύκλοι του Παναθηναϊκού απαντάνε στους κύκλους του Ολυμπιακού πως... γι αυτό φοράνε φούστες!», τόνισε η «πράσινη» πλευρά και μάλιστα η σημασία αυτής της πρότασης έχει διπλό νόημα.

Αρχικά, στον Παναθηναϊκό αναφέρονται στο ό,τι οι Πειραιώτες ουδέποτε τήρησαν τα συμφωνηθέντα και στη συνέχεια κατηγορούν τους Πειραιώτες πως έκαναν γνωστή τη θέση τους μέσω κύκλων και όχι επίσημα, όπως έκανε –δηλαδή- ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε ανοικτά.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στέκονται σε ένα άλλο σημείο και συγκεκριμένα στις κατηγορίες του Ολυμπιακού για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν πως από την πλευρά τους είχαν «κοπεί» 30 άτομα, ενώ από το «τριφύλλι» 90.

Όμως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά των «πρασίνων», στο περσινό τελικό, είχαν «κοπεί» 81 άτομα του Ολυμπιακού και μόλις 3 από την άλλη. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως είχε παραδώσει λίστα στην αστυνομία, με κάποια ονόματα, τηρώντας τη συμφωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Συμφωνία με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ Τάσο Κουκ

Τρινκιέρι για Μυστακίδη: «Έχει τεράστιους πόρους, αλλά θέλει να το κάνει με τον σωστό τρόπο»

Μπαρτζώκας: «Μία προπόνηση είναι πιο σημαντική από ένα τέτοιο παιχνίδι, ιδίως όταν μοιράζεται ο χρόνος»

Έτρεχαν με... 117 οι ερυθρόλευκοι: Τα highlights από την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λαρεντζάκης: «Έχουμε χάσει με κάθε τρόπο στα προηγούμενα Final 4, πιστεύω φέτος να έχουμε αίσιο τέλος»

Λυκογιάννης: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες - Είχαμε να παίξουμε 18 μέρες»

Μπαρτζώκας: «Αντιπαράδειγμα ότι σκοράραμε όποτε θέλαμε-Έχουμε μεγαλύτερη δίψα από τον πιο φανατικό του Ολυμπιακού»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ολυμπιακός με σούπερ Μιλουτίνοφ και Λαρεντζάκη!

Άρης Betsson: Πάνοπλος με ΑΕΚ

Ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ημίχρονο ο Ολυμπιακός και άγγιξε αυτό του Παναθηναϊκού