Έτοιμη να δώσει 10 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ για να πάρει τον Λούκας Μπάριος εμφανίζεται η Γκουανγκζού Εβεργκράντε.
Το περασμένο Ιανουάριο ο Αργεντινός επιθετικός είχε βρεθεί μία… ανάσα από την Φούλαμ, όμως τελικά παρέμεινε στις τάξεις της γερμανικής ομάδας.
Ο λόγος ήταν οι οπαδοί της Μπορούσα και ο Τύπος στην Κίνα υποστηρίζει ότι αρκετά σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Γκουανγκζού.
Το μοναδικό «αγκάθι» αυτή τη στιγμή είναι ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα, αφού οι Κινέζουν θέλουν να δώσουν το 30% το καλοκαίρι και το υπόλοιπο 70% τον Ιανουάριο του 2013.
Τη φετινή σεζόν ο Μπάριος έχει παίξει σε 21 αγώνες (551 λεπτά συμμετοχών), έχοντας πετύχει δύο γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.