Μόνος και εξαπατημένος αισθάνεται ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται αποφασισμένος να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Σαραγόσα.

Απομένουν δεκατέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος και ο σύλλογος από το Ρομαρέδα μοιάζει καταδικασμένος, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει διαφορά 12 βαθμών από την ομάδα που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ σκοπεύει εντός της ημέρας να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και να εξηγήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ισπανική ομάδα.

Εκτός από τον Χιμένεθ, και ο Αγκαπιτό Ιγκλέσιας παρουσιάζεται προβληματισμένος από την πορεία της Σαραγόσα και περίμενε να είχε σωθεί μετά την πρόσληψη του Ισπανού κόουτς.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.