Σε… φανατικό οπαδό του Παναθηναϊκού έχει μετατραπεί ο γενικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Νεντίμ Καράκας. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή εφόσον οι «πράσινοι» νικήσουν την Ούνιξ στο Καζάν, η «Φενέρ» προκρίνεται με νίκη επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία.

«Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει τόσα παιχνίδια τέτοιου είδους. Διαθέτει παίκτες με κλάση και εμπειρία, που έχουν καταφέρει να αντεπεξέλθουν επιτυχώς σε κρίσιμα ματς. Η ήττα από την Αρμάνι την περασμένη εβδομάδα δεν λέει τίποτα. Θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο και για να τα καταφέρουν πρέπει να νικήσουν την Ούνιξ. Ελπίζω να τα καταφέρουν, ώστε αν νικήσουμε κι εμείς να προκριθούμε στα προημιτελικά», δήλωσε ο Καράκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs