Ματς «ζωής ή θανάτου» είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γαλατασαράι, για την τελευταία αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι Τούρκοι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ενώ δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας επειδή πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε. Είναι ένα παιχνίδι: Κερδίζεις ή πεθαίνεις. Η Γαλατά είναι μια σπουδαία ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί, ειδικά στην άμυνα. Ακόμα θυμάμαι τον τρόπο που χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία και θέλουμε μια ρεβάνς», δήλωσε ο Τζόι Ντόρσεϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Σημαντικό το 10-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά δεν δίνει κάποια ουσία - Μίλησαν οι προσωπικότητες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό

«Μπήκε ιδανικά στο 2026, με μεγάλη και δίκαιη νίκη ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Ζέρβα για το ντέρμπι «αιωνίων»

Μπαρτζώκας: «Δεν με αφορούν οι αριθμοί των παικτών, με νοιάζει μόνο να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Έβαλε τέλος στην… κατηφόρα της με θρίαμβο επί της Μακάμπι η Μπάγερν Μονάχου

Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες μου φοβούνται να παίξουν με τον Ολυμπιακό - Με τέτοια ''4άρια'' δεν θα πάμε στο F4»!

Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψε τη Dubai BC με υπογραφή Χεζόνια η Ρεάλ

Γύρισε από το -13 και πήρε τον ιταλικό «εμφύλιο» η Βίρτους!

Αταμάν: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Βεζένκοφ και στους διαιτητές, ξέρω ότι η Ευρωλίγκα θα με τιμωρήσει»

Μιλουτίνοφ: «Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη, όλοι κάναμε το κάτι παραπάνω»