Όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές υπολογίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είδε τον Μπάλας Μέγιερι και Όλοφ Μέλμπεργκ να ακολουθούν αποθεραπεία στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον κυριακάτικο (04/03, 17:15) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και στην αυριανή-τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του Ισπανού τεχνικού.

Ο λόγος είναι οι μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και θέλει να δει πόσο έχουν καταπονηθεί οι διεθνείς παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κάρολ - Πάντελιτς και ο τιμωρημένος Τζεμπούρ. Όλα δείχνουν ότι ο Μιραλάς θα είναι αριστερά στην επίθεση, ο Ντιόγο στην κορυφή και τη θέση δεξιά διεκδικούν ο Φουστέρ με τον Αμπντούν.

Ίσως, όμως, ο Βαλβέρδε χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον Μιραλάς, βάζοντας στα πλάγια τον Αμπντούν (ή Φουστέρ) και τον Καζίμ. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις τις ενδεκάδας, ο 48χρονος προπονητής δεν ετοιμάζει εκπλήξεις.

Από την πλευρά του, ο Ρόι Κάρολ έχει 70% πιθανότητες να ταξιδέψει στο Χάρκοβο για τον αγώνα με τη Μέταλιστ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε προσπαθεί να έχει ζεστό τον Δασκαλάκη, στο ενδεχόμενο που δεν τα καταφέρει ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας.

Εν τω μεταξύ, αύριο (03/03) ο Ράφικ Τζεμπούρ θα βρίσκεται στο Red Store, όπου θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με οπαδούς της ομάδας.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube