Ο Ιταλός αμυντικός Πάολο Βανόλι πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τους Γκλάσκοου Ρέϊντζερς σύμφωνα με πληροφορίες του BBC.

Ο πρώην παίκτης της Πάρμα και της Φιορεντίνα διαπραγματεύεται τη συναινετική λύση του συμβολαίου του με τον σκωτσέζικο σύλλογο ώστε να μπορέσει να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή κατά τη περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Βανόλι ήταν η τρίτη επιλογή του Άλεξ ΜακΛις στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τους Γκρέγκορυ Βινιάλ και Μάϊκλ Μπολ των οποίων το μέλλον στο Άϊμπροξ Παρκ είναι εξασφαλισμένο.

Υπήρξαν προσωρινά κάποια προβλήματα με την Έβερτον όσον αφορά τη μεταγραφή του Μπολ, αλλά από τη στιγμή που επιλύθηκαν ο Βανόλι έγινε πλέον αναλώσιμος.

Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!