Αποχωρεί ο Βασίλης Πουλάκος από τη θέση του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόλυση ή παραίτηση, ωστόσο υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα είχε έρθει σε ρήξη με το νέο αντιπρόεδρο, Χάρη Οικονομόπουλο.

Ο τελευταίος τον είχε κατηγορήσει δημοσίως πως τα οικονομικά στοιχεία που του παρέδωσε δεν ήταν αξιόπιστα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εκταμίευση ολόκληρου του δάνειου των 2 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Τούρκι Αλ Σουντάιρι ελλείψει εγγυήσεων για την αποπληρωμή του.

Ο κ. Πουλάκος με επιστολή του είχε απαντήσει σε έντονο τόνο απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη, αλλά ήδη υπήρχαν πληροφορίες πως μετρούσε ώρες στη θέση του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

TAGS: A.E.K.