Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης της όγδοης αγωνιστικής (7/3), στην οποία θα φιλοξενήσουν τη Δόξα Δράμας. Στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη, δεν θα βρίσκεται ο Βάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν αιμάτωμα στους κοιλιακούς με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για τον αγώνα της Τέταρτης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής (11/3) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Πατσατζόγλου, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, λόγω των κίτρινων καρτών που έχει δεχτεί.

Ακόμη, στο σημερινή προπόνηση οι Σκούφαλης και Ζαμπρέλα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαδειακός: Σημαντική ενίσχυση στα στόπερ με τον διεθνή Σλοβάκο, Γκιομπέρ!

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θέλω να βλέπω μια ενωμένη ομάδα»

Το βίντεο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

TAGS: ΠΑΣ