Τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη ευχαρίστησε ο Νίκος Λινάρδος, για τα καλά λόγια που είπαν για το Μαρούσι, μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (96-56).

Από την πλευρά του, ο 17χρονος Δημήτρης Αγραβάνης χαρακτήρισε «όνειρο» τη συμμετοχή και την πολύ καλή εμφάνιση που είχε κόντρα τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Ομπράντοβιτς και Ιτούδης, μας σεβάστηκαν και μας έδωσαν "συγχαρητήρια" για την προσπάθειά μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι να μην είμαστε έξι στην επόμενη προπόνηση. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Λινάρδος και συμπλήρωσε: «Όποιοι παρέμειναν, είναι μάγκες, είναι ήρωες. Όλοι όσοι παρέμειναν, πάλεψαν, αλλά δεν κάναμε κάτι σημαντικό. Δεν αξίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να νικούν με 50 πόντους, δεν κερδίζουν τίποτα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Αγραβάνης είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς με μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τα δώσαμε όλα. Πιστεύω κάναμε αρκετά καλή προσπάθεια. Για εμένα ήταν όνειρο μία τέτοια εμφάνιση. Χαίρομαι. Θα προσπαθήσω πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μοντέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό απαντώντας στον… ΜακΙντάιρ

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!