Απέφυγε να δώσει προβάδισμα σε έναν εκ των φιναλίστ του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο κόουτς του Κολοσσού Βασίλης Φραγκιάς.

Μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή Insiders ο 51 ετών κόουτς στάθηκε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των «αιωνίων» τονίζοντας ότι οι πιθανότητες στο τελικό του Σαββάτου είναι 50-50.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Φραγκιάς:


Για τον τελικό του Κυπέλλου

«Και οι δύο θέλουν το τρόπαιο. Εννοείται πως αφού έφτασαν στον τελικό θέλουν τη νίκη. Πρόκειται για δύο από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες για αυτό και ελπίζουμε να γίνει ένα ματς που θα προσφέρει θέαμα. Που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει».

Για τον αν έχει κάποιος από τους δύο το πλεονέκτημα

«Δεν ποντάρω σε κανέναν. Το παιχνίδι είναι 50-50. Αμφότεροι είναι σε καλή κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Οι μεν «πράσινοι» δεν έχουν φέτος σταθερότητα καθώς παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, έχουν όμως εμπειρία, καλή χημεία, έναν εξαιρετικό προπονητή και στην καλή τους μέρα μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε. Οι δε «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται σταθεροί είναι όμως μία νέα ομάδα με πολλούς άπειρους παίκτες. Γνώμη μου είναι πως όποιος δώσει προγνωστικά θα αποτύχει».

Για την πρόοδο που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός

«Η αλήθεια είναι ότι ούτε οι πιο αισιόδοξοι φίλοι του Ολυμπιακού δεν περίμεναν την εξέλιξη αυτή. Με τις προσθήκες των Λο και Ντόρσι άλλαξε τελείως το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και από εκεί που την είχαν όλοι ξεγραμμένη παρουσιάζεται ως δυνατό σύνολο. Έχει πλαισιώσει σωστά τον Σπανούλη και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να «χτυπήσει» και τα ματς με τη Σιένα και να βρεθεί γιατί όχι ακόμα και στο Final 4».

Για το αν το ματς είναι «συλλεκτικής αξίας» λόγω της προαναγγελθείσας αποχώρησης των αδελφών Γιαννακόπουλων από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αν φύγουν οι Γιαννακόπουλοι αποδυναμώνεται ο Παναθηναϊκός, αυτό είναι δεδομένο. Όμως, τώρα, έχουμε δύο ομάδες μεγάλου ευρωπαϊκού βεληνεκούς και αυτό πρέπει να το χαρούμε, ελπίζοντας παράλληλα να μην είναι… συλλεκτικό το παιχνίδι. Δηλαδή να το δούμε και του χρόνου όπως επίσης να δούμε και άλλες ομάδες, ελληνικές, να πρωταγωνιστούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για τη ρατσιστική επίθεση σε Λεσόρ: «Προστατεύουμε τους αθλητές μας από την αλητεία»!

Αποθέωση από ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο για την παρουσία του στην Κρήτη: «Όπου κι αν παίζουμε, πάντα στο πλευρό μας»

Εκπληκτική Γουίλιαμς με 32άρα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Νέας Ιωνίας

Καθάρισε τον Ολυμπιακό ο ασταμάτητος Αθηναϊκός - Πόλεμος στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό να διαλύει τον Αμύντα

Ζέρβας: «Η εικόνα αλλά και η νοοτροπία του Ολυμπιακού ενόχλησαν περισσότερο από την ήττα»

Πετρίδης: «Ήταν ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός, έκανε αμέσως την διαφορά ο Χέιζ-Ντέιβις»

Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας - Το Κύπελλο χάθηκε, η μεγάλη μάχη μαίνεται»

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός AKTOR με το 22ο Κύπελλο στις αποσκευές

Γιαννακόπουλος: «Αυτή ήταν πρώτη κούπα, θα φέρω άλλες δύο»

Όμορφη κίνηση απ’ τον Χουάντσο στο γλέντι του «τριφυλλιού» με φίλη του Παναθηναϊκού σε αναπηρικό αμαξίδιο