Ιδιαίτερα βαρύτητα στον τομέα της τακτικής έριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην τελευταία προπόνηση της SKODA Ξάνθης. Ο τεχνικός της ομάδας είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα των γνωστών απόντων λόγω τιμωρίας.

Συγκεκριμένα, Μπέρτος, Μαρσελίνιο και Σουάνης δεν είναι να σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα αφού έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Η αποστολή για το ματς με τους «Φαίακες» θα ανακοινωθεί την Παρασκευή μετά την τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις 13:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες... αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με την γιαγιά και το... καπνογόνο!

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για την επιστροφή Ρότα, Βάργκα και Στρακόσα - Σημαντική η δήλωση Νίκολιτς για Βίντα»

«Είπαν στον Γιόβιτς να πέσει και έπεσε»: Μήνυση του Μπέου σε Τζήλο και Πολυχρόνη για το Βόλος Elabet-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ο Μπέιλι όπως ο Ζέλσον στον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Αυτοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει στα στατιστικά της λίγκας μέχρι τώρα»

Αθανασίου: «Ικανοποίηση για τη συνάντηση των τηλεοπτικών δικαιώματων - Σωστή απόφαση Νίστρουπ το 5ημερο ρεπό»

Νέα χορηγική συνεργασία για την Καλαμάτα