Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 87 χρόνων από την ίδρυση του πειραϊκού συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ στέλνει τις δικές του ευχές για τα γενέθλια των «ερυθρολεύκων» και κλείνει τη δήλωσή του με μια υπόσχεση προς τους φίλους της ομάδας: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»!


Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, γιορτάζει σήμερα τα 87 του χρόνια!

Χρόνια, γεμάτα αγώνες, μόχθο και αξιοπρέπεια. Χρόνια γεμάτα με συγκινήσεις, απέραντη αγάπη, ατέλειωτη περηφάνια και ερυθρόλευκη δόξα.

Εύχομαι ολόψυχα οι επόμενες δεκαετίες να επιβεβαιώνουν διαρκώς την κυριαρχία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας στην Ελλάδα, αλλά και να τον καταστήσουν κορυφαία δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είμαι βέβαιος, ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας...»

Βαγγέλης Μαρινάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επένδυση για το μέλλον: Ο ΠΑΟΚ έκλεισε νεαρό Μαροκινό από τη Λέουβεν

Τσακίρης: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για την ΑΕΚ - Ντεφορμέ και ο Νίκολιτς»

Λεβαδειακός: Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για το δείπνο της UEFA

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη ο ΠΑΟΚ - Θα κάνει αλλαγές ο Λίσι στον αγώνα με τον Ατρόμητο»

Ανακοίνωσε Μπρούμα ο Άρης: «Η φετινή σεζόν να είναι η καλύτερη της ομάδας»

Τσανάκας: «Must-win παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια αλλά και πολλά ερωτηματικά στην 11άδα»

Σουργιάς: «Με την καλύτερη ψυχολογία πηγαίνει ο ΟΦΗ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ - Ερωτηματικό η συμμετοχή του Νικολάου»

Παναθηναϊκός: Θλάση δευτέρου βαθμού ο Ταμπόρδα - Το διάστημα που θα απουσιάσει

Δεσύλλας: «Ταυτότητα, καλό ποδόσφαιρο, ποιότητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός»