Την πεποίθηση πως η Κέρκυρα θα ανατρέψει πλήρως τα δεδομένα και θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καραλής.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως τα θετικά αποτελέσματα -τον τελευταίο καιρό- ήρθαν λόγω του πάθους και της θέλησης που έδειξαν οι «Φαίακες».

Απόσπασμα από όσα είπε ο Γιάννης Καραλής στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα: «Ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση και γι’ αυτό αρκετοί μας είχαν σβήσει από την υπόθεση παραμονή. Όμως, το πάθος και η θέληση που δείξαμε, είναι αυτή που μας επανέφερε στο παιχνίδι της παραμονής».

Για το αν σκέφτηκαν στην Κέρκυρα να τα παρατήσουν, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στην αρχή της σεζόν: «Είχαμε πει πω από την αρχή, πως θα παλέψουμε ό,τι και να γίνει. Τις τελευταίες εβδομάδες αυτά που δουλεύουμε βγαίνουν στο γήπεδο με την εικόνα που δείχνουμε να είναι βελτιωμένη».

Για το που έχει βελτιωθεί η Κέρκυρα στους τελευταίους αγώνες: «Καταφέραμε μέσα από τη συνολική δουλειά να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Δουλεύει όλη η ομάδα, αλλά έχουμε βελτιώσει αρκετό το αμυντικό μας πρόσωπο και την αμυντική λειτουργία μας. Όλοι μαζί κάνουμε την ίδια δουλειά και γι’ αυτό έχουν έρθει τα αποτελέσματα».

Για το αν περίμενε πως θα υπήρχαν τέσσερις με πέντε ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή: «Δεν το περίμενα να γίνουν τόσο πολύπλοκα τα πράγματα. Πιστεύω πως θα παλέψουν τρεις με τέσσερις ομάδες μέχρι το τέλος. Όποια θα έχει το καλύτερο πρόσωπο, θα μείνει. Ελπίζω να είμαστε εμείς μία από αυτές τις ομάδες».

Για το πόσους βαθμούς χρειάζεται για να «κλειδώσει» η παραμονή: «Από τα αποτελέσματα που έχουν έρθει δεν μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Αφού νικούν όλες οι ομάδες της ουράς, ο πήχης ανεβαίνει».

Για τη «συνταγή» της παραμονής: «Το πάθος και η πίστη κάνουν τη διαφορά. Όποιος θέλει πολύ αυτά παιχνίδια, τα κερδίζει. Αυτό κάνουμε και αυτό φαίνεται και στα τελευταία μας παιχνίδια».

Για το κίνητρο παραμονής που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εκείνοι της Football League: «Εμείς μαθαίνουμε ό,τι στη Β’ Εθνική είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν πολλοί ανασφάλιστοι παίκτες και κανείς δεν θέλει να ζει σε μία κατάσταση ανασφάλειας. Αυτό το πέρασα πέρυσι με την Καβάλα. Το έχουμε καταλάβει και γι’ αυτό εμφανιζόμαστε τόσο διαφορετικοί στα τελευταία παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουκουντί: «Δεν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν κερδίσουμε...»

Νίκολιτς: «Περίπλοκο για εμάς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Πάλεψε για τη... ζωή της η AEL Novibet, αλλά ο Ατρόμητος είχε φροντίσει από νωρίς για τη νίκη!

Λέτο: «Είχαμε πολλή πίεση και πολλά νεύρα - Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, αλλιώς θα υποφέρουμε»

Αντωνόπουλος: «Δεν δικαιούμασταν ούτε τον έναν βαθμό, ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες»

Ο Τσούμπερ αποβλήθηκε στο Ατρόμητος-ΑΕΛ Novibet, βλέποντας την κόκκινη κάρτα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Αντίνο: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Αγωνία στον ΟΦΗ με Γκονθάλεθ ενόψει τελικού: Τραυματίστηκε στο 6' και έφυγε κλαίγοντας για τα αποδυτήρια!

Οι ενδεκάδες του Άρης-Βόλος

Βγήκε… οφσάιντ η Κηφισιά και ο Αστέρας πλησιάζει προς τη σωτηρία!