Μπορεί οι Βλάνταν Ίβιτς και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να ακολούθησαν μια μέρα ακόμα ατομικό πρόγραμμα στον ΠΑΟΚ, όμως το πρόβλημα που προέκυψε ήταν από τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο και ακολούθησε θεραπεία. Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει τους δύο προαναφερθέντες να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να του «λύνουν» τα χέρια, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε για την Τρίτη, όπου ξεκίνησε, ουσιαστικά, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Το θετικό είναι πως ο Πολωνός αμυντικός αναμένεται ακόμα και στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε και τους Έτο και Κατσικά να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Το επόμενο ραντεβού των παικτών είναι το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Μεσήμβριας στις 16:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.