Να εξακολουθήσει να δείχνει την ίδια μαχητικότητα που έχει από την αρχή της σεζόν, περιμένει να δει από τους παίκτες του ο Νίκος Λινάρδος, στην αναμέτρηση του Αμαρουσίου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (14/3, 16:00).
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Λινάρδου:
«Παίζουμε στην έδρα της ομάδας που έχει κλέψει την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός έχει καταφέρει να συνδυάσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα με θεαματικό μπάσκετ. Ο δικός μας ρόλος στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεκάθαρος. Να συνεχίσουμε να στεκόμαστε στα πόδια μας με την ίδια μαχητικότητα και αξιοπρέπεια που το έχουμε κάνει ως τώρα. Είναι άχαρο και σκληρό ταυτόχρονα να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς να διεκδικούμε κάτι περισσότερο».
Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου είπε: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Όμως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και συνεπώς δεν έχουμε καμιά πίεση».