Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δέκα συνεχείς νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτό δεν φοβίζει τον Μάρκο Ντέβιτς. Ο φορ της Μέταλιστ αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα βάλει την Πέμπτη τέλος σε αυτό το σερί. Δείτε τη συνέντευξή του σε ουκρανική ιστοσελίδα:

-Είχατε χρόνο για να ανακτήσετε δυνάμεις εν όψει Ολυμπιακού;
«Πιστεύω πως ναι. Παίζαμε με τη Μέταλουργκ την Κυριακή το μεσημέρι και το προσεχές ματς είναι τέσσερις μέρες μετά. Ο χρόνος για να προετοιμαστούμε πιστεύω πως είναι αρκετός. Πάντως δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τόσο πολλά συνεχόμενα παιχνίδια».

-Σίγουρα θα έχετε μιλήσει για τα αίτια της ήττας στον πρώτο αγώνα. Τι δεν κάνατε καλά στο Χάρκοβο;
«Πιστεύω πως είχαμε καλύτερη εικόνα, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έκανε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω πως το σκορ του πρώτου ματς δεν είναι τραγικό. Ακόμη κι αν το αποτέλεσμα ήταν 0-0 στο Χάρκοβο, θα έπρεπε να σκοράρουμε στη ρεβάνς για να περάσουμε. Θα δούμε τι ευκαιρίες θα έχουμε κι αυτή τη φορά σημασία έχει να τις αξιοποιήσουμε».

-Σας επηρεάζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μετρά δέκα συνεχείς νίκες σε όλες τις διοργανώσεις;
«Όχι. Φυσικά είναι κάτι αξιοσημείωτο, αλλά δεν μας φοβίζει. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και κάθε σερί κάποια στιγμή σταματά».

-Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά αμυντικά στο πρώτο ματς. Θυμάσαι κάποιους αμυντικούς από το πρώτο παιχνίδι;
«Ειλικρινά, όχι. Ατομικά δεν ξεχωρίζει κάποιους, αλλά μου έκαναν καλή εντύπωση για το ομαδικό τους παιχνίδι. Ελπίζω στον Πειραιά να βρούμε ευκαιρίες να σκοράρουμε».

-Στο Χάρκοβο εκφράσατε παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Στο ‘Καραϊσκάκη’ το γήπεδο θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό πόσο βοηθά τη Μέταλιστ;
«Σίγουρα είναι καλό. Σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο θα είναι πιο εύκολο να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

-Ο Μίλαν Ομπράντοβιτς, που έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε αυτό το γήπεδο, θεωρεί απίθανο να παίξει κλειστά ο Ολυμπιακός μπροστά στο κοινό του. Το πιστεύεις κι εσύ;
«Ναι, στην Ελλάδα το κοινό είναι πολύ ένθερμο και σίγουρα θα σπρώξουν τον Ολυμπιακό να παίξει πιο ανοικτά από ό,τι στο Χάρκοβο. Αυτή ίσως είναι η ευκαιρία μας. Είναι σημαντικό να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού