Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας του και την Πέμπτη θα τεθεί στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ίβιτς, Κατσικά και Έτο που περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γλύκος γυμνάστηκε συντηρητικά καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον ώμο.

Με την αυριανή προπόνηση (16:00) θα βγουν συμπεράσματα για την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο ματς του Αγρινίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Για τη νίκη ψυχολογίας στη Λεωφόρο πριν το «πράσινο» all in της Ανδαλουσίας!

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Με φόρα από τη Σλοβενία η Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στη μάχη της κορυφής ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Κηφισιά-Βόλος: Μάχη από την οποία κανείς δεν θέλει να βγει χαμένος

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.