Μπορεί στη Μπάγερν να ήταν ο αναμφισβήτητος ηγέτης, ωστόσο στην Τσέλσι ο Μίκαελ Μπάλακ θα συναντήσει πολλούς αστέρες του ίδιου αν όχι μεγαλύτερου βεληνεκούς. Ο Τζον Τέρι είναι ο αρχηγός – σημαία του συλλόγου, ο Αντρέι Σεφτσένκο είναι η νέα δαπανηρή μεταγραφή και κορυφαίος επιθετικός του κόσμου ενώ ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί το αγαπημένο παιδί της εξέδρας.

Ο αρχηγός της «Νάσιοναλμάνσαφτ», όμως, επιμένει ότι είναι ευτυχισμένος που θα παίζει δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα και δηλώνει ότι προτεραιότητά του είναι η ομάδα. Συγκεκριμένα τονίζει: «Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Ξέρω ότι στη Μπάγερν ήμουν ο ηγέτης αλλά δεν με πειράζει να είμαι περισσότερο μέλος μια μεγάλης ομάδας. Βλέπετε ακόμη μεγαλύτερες ομάδες όπως η Βραζιλία που έχει τόσους μεγάλους αστέρες και συνεχίζουν να παίζουν καλά σαν ομάδα».

Ο προπονητής των «μπλε» Ζοζέ Μουρίνιο σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους Μπάλακ και Λάμπαρντ σαν σημείο εξόρμησης από το χώρο του κέντρου και ο Γερμανός αρνείται τις υποθέσεις ότι θα μπλέκεται στα πόδια του Άγγλου μέσου.

«Πιστεύω ότι είναι μεγάλος παίκτης αλλά σε κάθε ομάδα που έχω παίξει είχα δίπλα μου ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας» είπε το νέο απόκτημα της ομάδας του Λονδίνου και πρόσθεσε «Η κατάκτηση του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σίγουρα η μεγάλη μου φιλοδοξία. Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός μου στόχος. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα Αγγλίας και οπωσδήποτε θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα».

Επιμέλεια: Κώστας Τσουκαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»