Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναιτωλικού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι δεν χάρηκε όσο θα ήθελε το συγκεκριμένο τέρμα, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αστέρα Τρίπολης.

«Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη στο Αγρίνιο. Δεν έχουμε αρνητικό άγχος, αλλά μόνο θετικό. Πίεση δεν υπάρχει, αλλά δημιουργικό άγχος, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το κάναμε ούτε με τον Αστέρα, ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με τον ΟΦΗ και χάσαμε βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Αθανασιάδης μίλησε για γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τους Αρκάδες στην Τούμπα: «Δεν χάρηκα το γκολ που πέτυχα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μια και δε συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μας. Ετσι δεν είναι ωραίο. Πρέπει όλοι να βοηθούμε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και μετά να χαιρόμαστε για κάποια προσωπική μας επιτυχία».

Καταλήγοντας, ο νεαρός φορ μίλησε για τον προσωπικό του στόχο: «Είχα πει από το καλοκαίρι πως στόχος μου ήταν να φτάσω σε ένα διψήφιο αριθμό γκολ, το έχω καταφέρει, αλλά θέλω να πετύχω ακόμη περισσότερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.