Η βαθμολογική κατάσταση του Πανιωνίου είναι τέτοια που δεν πρέπει να εφησυχάζει και χρειάζεται να συνεχίσει να δουλεύει καλά και να παίρνει βαθμούς ούτως ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Σουπερλίγκα χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με τον Ακίμ Όμο.

Ο άσος των «κυανέρυθρων» τόνισε πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας ενώ επισήμανε πως οι Νεοσμυρνιώτες πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Ακίμ Όμο:

Για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας:
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, γιατί αυτούς χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσει να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Για μένα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θέλουμε να παίξουμε καλά και σαν ομάδα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον στόχο της παραμονής: «Νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα είναι όλα πιο εύκολα».

Για μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου: «Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας. Σε κάθε παιχνίδι μας βοηθάει».

Για την αμυντική τακτική της Δόξας: «Ναι, πιστεύω πως είναι λίγο πρόβλημα. Όλη η Δόξα αμύνεται και θα είναι δύσκολο να βάλουμε γκολ. Θα κάνουμε όμως τα πάντα για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube