Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 μπάσκετ γυναικών παραμένει ο Αθηναϊκός μετά την εύκολη νίκη του κόντρα στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με 85-33. Τα κορίτσια του Αθηναϊκού δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να επικρατήσουν επί του ουραγού του πρωταθλήματος και συνέχισαν το αήττητο σερί τους, το οποίο έχει μπει ήδη στο Βιβλίο Γκίνες.
Οι πρωτοπόρες στο βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουν στην επόμενη αγωνιστική την ομάδα των Εσπερίδων, που είναι δεύτερη στην κατάταξη, ενώ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤ.-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 33-85
Διαιτητές: Μοσχοτόγλου - Μανιός
Δεκάλεπτα: 8-19, 16-38, 20-61, 33-85
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. (Κούκος): Χολοπούλου 6, Αθανασιάδου 7 (1), Ορφανίδου, Πισσιάνη 2, Λογδανίδου 4, Σαρβάνη, Κοτζαϊτσή 6, Κριτσωτάκη, Κωτούλα 8, Δεληγιώργη.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζευγώλης): Καλέντζου 7 (1), Λύμουρα 5 (1), Χατζηνικολάου 6, Κοτσοπούλου 7, Περοστίγισκα 9, Κεχαγιά 10, Χαλικιά 8, Καμμένου 5 (1), Βελούδου 8, Βλάχου 12, Κυριακοπούλου 8.