Στο… πλευρό των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τάχθηκε ο Γκάρι Νέβιλ. Αρκετοί φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» δεν τρέφουν ανάλογα αισθήματα για την εθνική Αγγλίας, εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο σωματείο και ορισμένους από τους διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

«Μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι φίλοι της Γιουνάιτεντ σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ορισμένες δυσάρεστες εμπειρίες για τους παίκτες της ομάδας. Οι οπαδοί ένιωσαν είτε ότι απογοητεύτηκαν είτε το ότι δεν τους δόθηκε σημασία», δήλωσε ο Νέβιλ.

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θέλησε να πει πολλά, πέραν του ότι είναι «ανοησίες». «Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είδαν τι συνέβη το 1998 με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον αδερφό μου το 2000 και πέρυσι με τον Ρίο Φέρντιναντ. Όμως, έτσι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν την εθνική ομάδα να φθάνει στη νίκη, ακόμη και αν, όπως έκανα και εγώ όταν ήμουν παιδί, δεν πηγαίνουν στο γήπεδο να την υποστηρίξουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!