Ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους για την συνέχεια της σειράς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, κράτησε ο Ίαν Βουγιούκας μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. «Δεν θα έχει καμία σχέση το δεύτερο ματς», τόνισε.

Ο σέντερ των «πράσινων» αρχικά στάθηκε στην καλή και σταθερή απόδοση της ομάδας του: «Το κάναμε εμείς να φαίνεται εύκολο. Χτίσαμε την διαφορά μέσα από την άμυνά μας».

Στην συνέχεια, είπε: «Το δεύτερο παιχνίδι, την Πέμπτη δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε όπως σήμερα και την Πέμπτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από μόνιμη πρωτιά, στη 15η θέση: Το νούμερο που αναδεικνύει τη διαφορετική λογική στην επίθεση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Η επίθεση που περνάει κάτω από τα ραντάρ

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την τρελή ανατροπή στην Ισπανία

Φουρνιέ: «Δεν θέλεις να μάθεις τι είπε ο κόουτς στο ημίχρονο – Ορισμένες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου…»

Μπάντιο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Πετρίδης: «Ο Ομπράντοβιτς έχει φτιάξει μία πολεμική μηχανή - Σλούκας και Ναν θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Η κακή εικόνα των 22', η άμυνα των Παπανικολάου – Γουόρντ και όσα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός»

Λεσόρ: «Δεν παίζουμε ακόμη το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Μπαρτζώκας μετά το μυθικό διπλό: «Η μεγαλύτερη νίκη που κάναμε ποτέ - Έχετε καρύδια και προσωπικότητα»

Κάρλικ Τζόουνς: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος είναι-Ο κόσμος δεν άξιζε την εμφάνισή μας»