Μπορεί το μέλλον του Τόμας Γκράβεσεν στη Ρεάλ Μαδρίτης να έιναι αβέβαιο, ειδικά μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Ρομπίνιο σε προπόνηση της «βασίλισσας», παρ’ όλα αυτά τόσο αυτός, όσο και ο Βραζιλιάος επιθετικός φαίνεται να γλιτώνουν την τιμωρία σήμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Φάμπιο Καπέλο στο site της εφημερίδας «As».

Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε επίσης, ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, σχολιάζοντας ότι «είμαστε ικανοποιημένοι γι΄ αυτό, αφού αυτή τη στιγμή παίκτες όπως αυτός και ο Τζαμπρότα, δεν υπάρχουν στον κόσμο».

Οι «μερένγκες» θα αντιμετωπίσουν απόψε σε φιλικό αγώνα τη Ρετζίνα και ο Καπέλο θα χρησιμοποιήσει τον Φαν Νιστελρόι και όλους τους Βραζιλιάνους του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μανωλάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube