Επιτέλους χρήματα για τους παίκτες της ΑΕΚ! Μετά από τόσους μήνες αναμονής και υπομονής σήμερα έχει δεσμευτεί η διοίκηση της ομάδας να βάλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών ένα μέρος των οφειλομένων.

Πρόκειται για την πρώτη δόση που θα λάβουν οι παίκτες από τα οφειλόμενα, ενώ βάσει των όσων έχουν υποσχεθεί οι διοικούντες στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξει νέα κατάθεση στους λογαριασμούς και μάλιστα ενός μεγάλου ποσού.

Μέχρι τώρα η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει λάβει τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για να αποφευχθεί η τιμωρία από την UEFA. Ωστόσο, οι διοικούντες επέλεξαν να δώσουν χρήματα στους παίκτες με πρόθεση να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για να βελτιωθεί λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η διοίκηση μέχρι τώρα έχει λάβει 800.000 ευρώ από τις καταθέσεις κάποιων μετόχων και άλλες 300.000 ευρώ από τη χορηγία της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ.

Έχει δώσει 250.000 ευρώ στην εφορία και άλλες 150.000 ευρώ για άλλες υποχρεώσεις. Έτσι σε πρώτη φάση οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν περίπου 300.000 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένουν και τα χρήματα που έχει υποσχεθεί ο Νίκος Νοτιάς για να συνεχίσουν τις πληρωμές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Φανταστική βραδιά για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα πλέον είναι στο χέρι της»

Κοϊτά: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισα στο τέλος του αγώνα»

Χριστόγλου: «Ας πρόσεχε ο Ολυμπιακός - Ανούσιο το παιχνίδι του, έχει πλέον… Γολγοθά να ανέβει»

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν καλύτερη η ΑΕΚ - Υπάρχει χρόνος, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε δίκαιο πρωτάθλημα, αλλιώς όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης οφείλουν να αποχωρήσουν»!

Λουτσέσκου από το Βουκουρέστι για τον πατέρα του: «Τι να σας πω, είναι δύσκολη κατάσταση…»

Νίκολιτς: «Γεμίσαμε χαρά τον κόσμο, τον ιδιοκτήτη, τον Ριμπάλτα-Με χαροποιεί ότι στα αποδυτήρια δεν είδα ακραίες φωνές»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και με το παραπάνω - Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα»

Άναψαν τα αίματα στο φινάλε του ντέρμπι: Ένταση με Ταρέμι, Ρότα και Τζολάκη στο επίκεντρο

Νικολακόπουλος: «Θα μπορούσε να μετρήσει το γκολ του Γιαζίτσι, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός»

TAGS: A.E.K.