Παρά τις διαβεβαιώσεις για καταβολή ενός μέρος των οφειλομένων, τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έβαλε χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών αλλά τους έδωσε νέες διαβεβαιώσεις-υποσχέσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Μπόβαλης επισκέφθηκαν τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης στην προπόνηση στα Σπάτα και τους ενημέρωσαν ότι οι πληρωμές οι οποίες αναμενόταν να γίνουν σήμερα, θα γίνουν την Τρίτη.

Μάλιστα, την ημέρα αυτή δεν θα τους δοθούν μόνο τα χρήματα που θα έμπαιναν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αλλά και περισσότερα. Εκτιμάται ότι το συνολικό ποσό πληρωμών θα ανέρχεται στις 900.000 ευρώ, δηλαδή, ένα αρκετά μεγάλο μέρος από τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει οι διοικούντες.

Από την πλευρά των παικτών η πρώτη ερώτηση που δέχθηκαν οι διοικούντες ήταν εάν τα χρήματα που θα λάβουν θα προέρχονται από κάποιον επενδυτή.

«Όχι! Δεν είναι από επενδυτές! Είναι χρήματα που έχουμε συγκεντρώσει εμείς από εδώ και από εκεί και είναι για εσάς», ήταν η απάντησή τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

Απολογία Ηλιόπουλου: «Η ντροπή είναι παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Μάκελι είχε αυτοπροταθεί, είναι σκάνδαλο»!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα έχει ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»

TAGS: A.E.K.