Ούτε… λεβ δεν πρόκειται να δώσει ο πρόεδρος της Καλιάρκα στους παίκτες, έως ότου η ομάδα «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο βουλγαρικός σύλλογος μετρά μόνο ήττες από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται 15ος -με μόλις επτά βαθμούς- και να απομένουν 11 αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, τα νέα… οικονομικά μετρά βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο τον προπονητή της Καλιάρκα, Ραντοστίν Τριφόνοφ, ο οποίος θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα αφυπνιστούν οι παίκτες του και η ομάδα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπόκα Τζούνιορς: Προτάθηκε ο Μάουρο Ικάρντι, αλλά περιμένει την Ευρώπη

Πώς ο Τζάνι Ινφαντίνο έστησε το μεγάλο «ξεπούλημα» του Μουντιάλ και παγίδευσε τον εαυτό του

Ισοπαλία για Ίντερ Μαϊάμι στην επιστροφή Μέσι με γκολάρες από Άλεν και Σουάρες!

Μπιέλ άνοιξε το σκορ, αλλά ο Λεβαντόφσκι «υπέγραψε» την ανατροπή με δύο γκολ

Η σοκαριστική πληγή στο πόδι του Πινέδα από δολοφονικό μαρκάρισμα αντιπάλου του!

Κάζο για την πρωταθλήτρια στην Ελβετία: Διασύρθηκε με 6-0 στην έδρα της από τη Γιουνγκ Μπόις

Ο Αλμέιδα βάφτισε… φροντιστή τον Λαμέλα για να μπορεί να κάθεται στον πάγκο της Μοντερέι

Το Κατάρ στο πλευρό του Ινφαντίνο: «Στηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες του προέδρου για να αναπτύξει το ποδόσφαιρο»

CONCACAF: «Να ερευνηθεί η διαχείριση της FIFA από τον Ινφαντίνο – Έπαψε να βάζει το ποδόσφαιρο σε προτεραιότητα»!

Ετοιμάζει «ψηστήρι» στον Αλ – Κελαΐφι ο Ιφαντίνο στο… Super Cup του Ζάλτσμπουργκ