Μπορεί η νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου, να ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 4-2, ωστόσο ο Κώστας Καπετάνος, φαίνεται αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του.

Ο 28χρονος μέσος δήλωσε: «Ήταν ένα πλασματικό σκορ το 1-2 μετά το γκολ που δεχτήκαμε από δικό μας λάθος. Έπεσε λίγο η ψυχολογία μας αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Μέσα σε πέντε λεπτά βάλαμε τρία γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό είναι το καλύτερο άθλημα, καθώς γίνονται ανατροπές εκεί που δεν τις περιμένεις».

Επίσης, μίλησε και για το τέλος της αφλογιστίας, που βασάνιζε τους «κιτρινόμαυρους»: «Σε άλλα παιχνίδια χάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν βάζαμε γκολ. Σήμερα βάλαμε τέσσερα, με τέσσερις ευκαιρίες. Αυτά συμβαίνουν».

Παράλληλα, έκανε λόγο και για το Ντίκο που έπαιζε τραυματίας: «Μετά την τρίτη αλλαγή που κάναμε χτύπησε ο Ντίκο και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Πιστεύαμε όμως στις δυνατότητές μας, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ήταν μία νίκη οξυγόνο για τη συνέχεια. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδι και θέλουμε το καλύτερο». Ενώ για τα γενέθλια του Άρη είπε: «Ήταν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα, εύχομαι στον σύλλογο να τα χιλιάσει, να είμαστε εδώ και στα εκατό και στα χίλια χρόνια και να υπάρχουν πολλές επιτυχίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεκίνησε η ελεύθερη αγορά εισιτηρίων στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ

Μελομακάρονα... δαγκωτό: Οι ξένοι παίκτες της Κηφισιάς δοκίμασαν & βαθμολόγησαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

TAGS: Άρης