Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Βόρειας, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 ως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 14 ως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, με τάση ενίσχυσης μετά το μεσημέρι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 ως 22 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε «Red Code» η Κρήτη: Συναγερμός για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και πλημμύρες

Η Σίντνεϊ Σουίνι κινδυνεύει με σύλληψη, κρέμασε... σουτιέν της στην πινακίδα του Χόλιγουντ - Δείτε βίντεο

Τρίκαλα - Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο της Βιολάντα

Δίκη Λυγγερίδη: Διαχωρίζεται η δικογραφία για το σκέλος της δολοφονίας - Η κατάθεση της μητέρας

Τραγωδία στα Τρίκαλα: «Γνωρίζουν πού είναι η πέμπτη σορός - Θέμα χρόνου η ανάσυρση»

Χιονιάς στις ΗΠΑ: Στους 14 οι νεκροί, έντονες προειδοποιήσεις για αποφυγή μετακινήσεων

Διακοπή κυκλοφορίας στο ρέμα Βάρδα, από τα Σπάτα προς το Πικέρμι, λόγω κακοκαιρίας

Εκδότης «Μαγνησίας» για τον ξυλοδαρμό του: «Η αστυνομία δεν προέβη ούτε στα αυτονόητα» - Ποιους καταγγέλει

Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς του πολίτες

Γλυφάδα: Συνελήφθη 16χρονος μαθητής σε ΕΠΑΛ με 3 μαχαίρια και έναν κόφτη - Χειροπέδες και στον πατέρα του